Index Leden Activiteiten Fotoalbum Favoriete sites Dirigent Muziekcommissie Archief Harmonie St.- Cecilia Elen
© 2017- Piet Gonissen: webmaster
-
Spelende leden. Dirigent: Tom Simons Dwarsfluit: Els Venken, Riet Bohnen, Liesbet Verheyen, Hobo: Johan Detrez Klarinet: Karel Dolezal, Marion Janssen, Sven Dolezal, Relinde Van Oeteren Bieke Cretskens, Nadine Smeets Sax alto: Els Bohnen, Anne Brullot, Sara Cox, Sax tenor: Jos Welkenhuyzen, Arthur Brouwers Sax bariton: Theo Moors Trompet: Pierre van Esser,  André Bongers,  Geert Wouters Bugel: Johny Clerkx Tuba: Jean Geelen Trombone: Rik Bohnen, Bas: Hubert Pannemans Bas guitaar: Raymond Jame Percussie: Marcel de Groot, Elisa Neyens, Bjorn Brouwers.
Bestuur. Voorzitter: Jean Geelen Ondervoorzitter: Karel Dolezal Secretaris: Piet Gonissen Penningmeester: Marion Janssen Bestuursleden: Pierre van Esser,  Liesbet Verheyen, Johan Detrez Ere voorzitter: Theo van de Boel