Index Leden Activiteiten Fotoalbum Favoriete sites Dirigent Muziekcommissie Archief Harmonie St.- Cecilia Elen
© 2017- Piet Gonissen: webmaster
-
Spelende leden. Dirigent: Tom Simons Dwarsfluit: Els Venken, Riet Bohnen, Liesbet Verheyen, An-Sofie Iser Ellemieke Plate Hobo: Johan Detrez Klarinet: Karel Dolezal, Marion Janssen, Sven Dolezal, Relinde Van Oeteren    Bieke Cretskens,  Sax alto: Els Bohnen, Anne Brullot, Marnik Bongers, Sara Cox, Jenny Vanraemdonck, Kristien Smet Sax tenor: Jos Welkenhuyzen, Arthur Brouwers Sax bariton: Theo Moors Trompet: Pierre van Esser,  André Bongers Tuba: Jean Geelen Trombone: Rik Bohnen, Bas: Hubert Pannemans Bas guitaar: Raymond Jame Percussie: Marcel de Groot, Elisa Neyens, Bjorn Brouwers.
Bestuur. Voorzitter: Jean Geelen Ondervoorzitter: Karel Dolezal Secretaris: Piet Gonissen Penningmeester: Marion Janssen Bestuursleden: Pierre van Esser,   Liesbet Verheyen Ere voorzitter: Theo van de Boel
Jeugdbestuur. Voorzitter: Liesbet Verheyen Secretaris: Marnik Bongers Penningmeester: Els Bohnen